12 June 2017

Talent scan organisaties

“Succesvolle organisaties zijn in staat om talenten aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden!”

 

Wat is het onderscheidende talent vermogen van je team, afdeling of organisatie? Wanneer dit duidelijk is omschreven is het mogelijk om hierop te sturen. Misschien dat er talenten verder ontwikkeld moeten worden of ontbreken? Na een zorgvuldige analyse wordt er een helder en overzichtelijk actieplan gemaakt.

De talent scan zorgt voor een positieve denkkracht in je team, afdeling of organisatie. Door bewust te zijn van unieke talenten en hierop te sturen worden teams succesvoller. Daarbij ontstaat er een positief werkklimaat. Medewerkers worden immers gewaardeerd om hetgeen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen!

Hoe ziet dit traject eruit?

  1. Vrijblijvende intake – welke resultaten moeten bereikt of verbeterd worden? In één of twee gesprekken bepalen wij de opzet en het doel.
  2. Talent scan – door het invullen van een individuele vragenlijst en hieraan gekoppelde individuele gesprekken (per persoon 50 min) wordt inzichtelijk gemaakt wat de team/afdeling/organisatie talenten zijn.
  3. Team dag om te bepalen waar het team staat en naartoe zou willen – inzicht in de unieke talenten mix.
  4. Definiëren van acties en het borgen in de praktijk.

Bovenstaand traject kost voor een team met 8 personen 2750 euro, exclusief BTW en eventuele reis en locatie kosten. Het traject kan over meerdere weken of maanden worden gepland. Daarnaast is maatwerk mogelijk, bijvoorbeeld door het ondersteunen bij de implementatie van acties of het opstellen van opleidingsplannen. Hiervoor kan een vrijblijvende offerte worden gemaakt, waarbij openheid en transparantie de uitgangspunten zijn.

Neem vrijblijvend contact met me op!